Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Egész életemben soha nem kapcsoltam le magam mögött a villanykapcsolókat. Ez a szokásom a közvetlen környezetemet is zavarta. Egy olyan megoldást találtak a problémámra, ami azonnal lenyűgözött. 

Öt évvel ezelőtt így kezdődött a Hello Future története.

Amikor elmélyedtem az intelligens épületek és eszközök világában, teljesen elvarázsolt a téma. Azóta sokat tanultam, csapatommal több tucat épület tervezésénél voltunk jelen tanácsadóként, tervezőként, kivitelezőként.

 

Az intelligens épület egy rendszer. 

Nem csak modernebb villanykapcsoló, elektromos autótöltő, napelem, biztonságos beléptetőrendszer, vagy ügyes árnyékolási technika. Az intelligens épületben működik minden, amit az ügyfelünk elképzel. 

Mindenre találunk megoldást, megtervezzük, telepítjük. 

Nem számít a projekt nagysága. Csapatunk minőségi szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kivitelezésig. A Hello Future gyártófüggetlen megoldásokat kínál. Ez biztosítja ügyfeleink számára azt, hogy minden projektnél a megfelelő gyártót és technológiát találjuk meg és ajánljuk. Éppen azt, amely tökéletesen kielégíti a megrendelő igényeit.  

Hiszem, hogy semmi nem lehet fontosabb, mint hogy fenntartható módon kényelemben és biztonságban töltsük a mindennapjainkat akkor is, amikor otthon, akkor is, amikor az irodánkban vagyunk.

Ha valaki ismer, az tudja, hogy saját életemben sem szeretem az egyszerű és átlagos dolgokat. Nagy álmaim vannak és mindig is szerettem a kihívásokat. Ugyanez vezérel akkor is, amikor egy ügyfél keres meg. 

Együtt álmodunk. Együtt oldjuk meg. 

A munkám a hobbim, és ez akkor is így van, amikor egy hosszú nap után este bezárom magam mögött az irodaajtót. Ezt semmiért nem cserélném el, hiszen szerintem csak így lehet csinálni.

Az intelligens épületek az embert szolgálják. Kihasználják a digitalizáció minden előnyét, miközben óvják a bolygót, ahol élünk. Ezért szeretem ezt a témát. Ezért lett ez a hivatásom. 

 

Várom megkeresését! 

Nagy Magdolna, a Hello Future alapítója, intelligens épület szakértő

 
Információért/ajánlatért/referenciákért érdeklődjön a nagy_magdolna@hellofuturekft.hu e-mail címen.
 
 
Miskolc, Szemere Bertalan u. 2